>TUDUNG DE SALMA

30 Jan

>
Shopping tudung jenis ni kat Jalan TAR tadi. Semuanya 20 helai. Nak pakai sendiri, bukan nak buat niaga tau! T selesa pakai tudung brand ni. Yang penting tudung bahagian depan labuh, menutup dada! :-D Tq my darling, belikan tudung-tudung ni untuk I!

About these ads

5 Responses to “>TUDUNG DE SALMA”

  1. azza_irah January 30, 2011 at 2:48 PM #

    >wahhhhhhh…melampauuuu tuhh…nak 5 yangggg….posss!!!..ekekek..

  2. Cho Zila January 31, 2011 at 4:22 AM #

    >aha tie akak dengar kalau beli banyak leh dapat murahkan,,, de salma ni kat Jln TAR yang mana satu heh??

  3. hanim July 7, 2011 at 12:54 PM #

    blh tahu tak kedai tudung de salma ni kat mana yer? alamatnya kat jln tar….tudung ni labuh, tutup dada.

    • wati yusof July 8, 2011 at 3:02 PM #

      so hanim dah dpt cari kedai ni mcm yg t bgth?

  4. nur March 11, 2012 at 3:10 PM #

    salam sis,boleh x sis emel sy kt mana sis bli tudung de salma jln tar ni..harap sis reply..tq:-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: