Archive | PULAU PERHENTIAN RSS feed for this section

>7,8,9,10…

7 May

>Assalamualaikum…

Hari ini merupakan hari jadi suami T .. Mr. Ahmad Bukari bin Ismail.. Yang ke 39 tahun u ols.. Hehe… T doakan semoga abang terus dilanjutkan usia, dimurahkan dan dilimpahi rezeki yang halal untuk kita anak-beranak.. Semoga abang terus maju di dalam kerjaya abang.. Semoga abang terus menjadi seorang suami dan abah yang penyayang buat kami bertiga.. Teruskan mencintaiku sayang.. Aku tak punya apa selain memiliki dirimu dan anak-anak kita.. Lap u bebeh!! Muah berjuta-juta kali!! :-D

Saja aku mengenang kembali saat-saat manis kami menyambut hari jadi suami dan Hari Ibu pada tahun lepas.. Indahnya kenangan ini.. Ianya tak mampu ditukarkan dengan wang ringgit segala.. Percutian yang amat berbaloi sekali aku rasakan.. Sangat berpuas hati…

070509

Kami ke Pulau Perhentian buat pertama kalinya.. Sungguh mengujakan sekali.. Sangat berpuas hati dapat stay kat hotel ni.. Shari-La Island Resort.. Breakfast, lunch dan dinner semua di sini.. Makanannya so superb! Enak bangat deh!! (Sampai sekarang teringat-ingat akan kelazatan makanannya!!)



080509

Hari ni hari jadi B yg ke 38.. Selepas bersarapan, kami jalan-jalan ke Long Beach (jungle trekking dalam setengah jam nak sampai ke pantai ni) dan kemudian balik ke resort dan mandi di belakang bilik kami.. Di Romantic Beach.. Memang romantic u… Airnya sungguh clear sekali.. Biru dan hijau bergabung menjadi satu…


090509

Cantik tarikh nikan? Pas breakfast, B ajak g Island Hopping.. Bestla anak-anak dan B dok mandi laut tengok ikan.. Aku dok dalam bot je.. Err.. Tak reti berenang beb! Huk! Huk!


Selepas berangkat pulang dari Pulau Perhentian, kami singgah tidur di Hotel Primula Kuala Terengganu.. Esoknya, 100509, sambut Hari Ibu kat sini.. Tq B!!



Follow

Get every new post delivered to your Inbox.