>SEBELUM DAN SELEPAS

8 Oct

>
Assalamualaikum….

Ini kerja B selepas kita menyambut hari raya.. RAJINla pulak dia nak mengecat kat luar rumah ni.. Biasanya kami ngecat satu rumah 2 tahun sekali.. Tapi last ngecat rumah ari tu.. Tahun 2006.. Dekat 3 tahun dah tu.. So, tahun ni.. Dia mengecatlah.. Sebelum ni upah orang saja.. Tapi kali ni tak ngecat satu rumah.. Coz tengok warna cat ok lagi.. Kalau dulu pakai cat Sea Master.. Tahun ni pakai cat brand ni lak.. Em.. Baru aku sedar.. Rajin jugok tok laki aku ni dih!! :-p

Gambar di hadapan rumah sebelum dicat..


Gambar di hadapan rumah selepas dicat..

10 Responses to “>SEBELUM DAN SELEPAS”

  1. ||♥Shahida♥|| October 8, 2009 at 6:20 AM #

    >wahhhhh..kemain ekk..eeeee dh cantikkk

  2. Emy Omar October 8, 2009 at 8:06 AM #

    >Cantik2 rajin nye..kami plan hari tu nak ngecat kat living room ni tapi since Mia pun dah mula pandai menconteng so cancel la dulu kalau tak nanti tak berbaloi :pTAK SABAR NAK JUMPE RUZI SATURDAY NI..JUMPE NANTI😀

  3. u-neey October 9, 2009 at 2:18 AM #

    >Lawa cat umah kak T..Bestnye ade umah sendiri..Tak buat open house ke? hehe..

  4. atty's October 9, 2009 at 8:41 AM #

    >berseri-seri umah T.selepas dicat..

  5. dilaOHdila October 10, 2009 at 11:35 AM #

    >umah jugak kene pakaikan baju raya Tie (hehehe)tu nak kene pakai kan tudung siti nurhaliza jugak taw….** mana menu lagi tiedah lama tak nampak menu si tie ni

  6. en_me October 12, 2009 at 5:07 AM #

    >lawonyerrr..

  7. Anonymous October 12, 2009 at 6:28 PM #

    >ahh. kaler ni memang cantik.kalo brand colourland name dia monterey,aa..lebih kurang camtu la ejaan dia. kalo tengok brite tv3 time2 ramalan cuace tuh, dia ade tunjuk kat bawah tu kan. gabung pulak dengan kaler putih, memang cantik Tie. nampak berseri kan. :)-Dak Ayu.

  8. FarEast October 14, 2009 at 5:06 AM #

    >err … bilik saya nak cat juga, ader amik upah? hehe :p gurau je … amboi, rajin cat tu … abis satu rumah … saya salute dgn kerajinan akak😉

  9. MaDiHaA October 14, 2009 at 8:13 AM #

    >kekekekeke.. ni yg nak gelak ni…kebetulan pulak entry kita sama.. hari ni akak pun masukkan entry cat rumah.. hehehe..

  10. kak cahaya October 14, 2009 at 10:22 AM #

    >wah bersinar2 selepas cat ye..hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: