>CINTA 2 MINGGU…

12 Nov

>
Assalamualaikum..

Hari ini, 12/11/2009 merupakan hari ulangtahun perkahwinan T dan B yg ke 10.. Alhamdulillah.. Semoga jodoh kita akan berkekalan untuk selama-lamanya.. T sayang Abang!!

Gambar-gambar di bawah di sekitar majlis akad nikah kami pada 12/11/1999.. B berumur 28 tahun masa ni, T lak berumur 20 tahun..



Ini masa hari kenduri, 13/11/1999

B dok jeling kat dada T, pasai T tak tutup tudung tutup dada tu.. Kena tegur dek dia.. “Bak po tok tutuk dado hok putih tu”? Me ? “Hok Alohla!!”.. Hehe…

Tengok org tgh bersilat..
Pelamin tu Kak Ngah T yg buat.. Tak amik pakej ngan Mak Andam, B x nk membazir.. Cuma sewa 3 pasang baju saja..

Baru nak bersantap…

Sebelah malamnya…

Sessi membuka hadiah..


Potong kek kahwin..

26/11/1999, kenduri di Kg. Bukit Abal, Pasir Puteh, Kelantan….


Buat majlis nyambut menantu utk abang suami jugak….


Cinta kami diibaratkan seperti cinta 2 minggu.. Mana tidaknya… 1/10/1999 dia kata nak bawa family datang tengok T, 2 minggu selepas itu, 15/10/1999, familynya datang merisik T, 2 minggu selepas itu, 30/10/1999, kami pergi kursus kahwin, 2 minggu selepas itu, 12/11/1999, kami bernikah, 2 minggu selepas itu, 26/11/1999, buat majlis menyambut menantu pulak.. Maka lengkaplah pusingan cinta ini.. CINTA 2 MINGGU….

9 Responses to “>CINTA 2 MINGGU…”

  1. ♫♪ Shahida ♫♪ November 12, 2009 at 4:21 AM #

    >kak t …happy aniversary yg ke 10 thn. tahniah. ida doakan kak t sentiasa bahagia…yg penting..kak t tetap cun mcm dulu….eeee…tgk gambar kawin kak t..alahai manis betul akak aku niii..eeeeee..comeii

  2. S.I.K Bridal November 12, 2009 at 5:59 AM #

    >salam T.. awien pon nak ucapkan selamat ulang tahun perkahwinan ke 10thn (samo jo kito heh .. awal awien sikek jo).. smoga T dan family sentiasa di curahkan rezeki dan kebahgiaan dunia dan akhirat amin …meme comey sangaklah kawe ambo hik3.. masih gok comey sampa lenih

  3. linda November 12, 2009 at 11:41 AM #

    >salam….happy anniversary tuk T… lain muka masa tu…semoga bahagia selalu..

  4. linda November 12, 2009 at 11:41 AM #

    >salam….happy anniversary tuk T… lain muka masa tu…semoga bahagia selalu..

  5. mountdweller November 12, 2009 at 12:57 PM #

    >Assalamu alaikum TTahniah semoga bahagia hingga ke akhirat. Selamat Menyambut Ulang Tahun Perkhwinan.

  6. Emy Omar November 12, 2009 at 5:23 PM #

    >happy anniversary..semoga kekal bahagia selamanya,insyallah.psst:wedding pics ruzi yang ruzi bagi dulu2 pada saya tu semua still ada dalam album tau..:-)takpe ruzi cinta 2 minggu pun sekarang dah bahagia dengan 2 orang anak kan.. :-0

  7. S.I.T.I November 13, 2009 at 1:45 AM #

    >Ti, tahniah dan selamat ulangtahun perkahwinan ye. Comelnyer tie…

  8. rose --{@ ibuRafiq @}-- November 17, 2009 at 6:39 AM #

    >hepi anniversary T..wow..kagumnya..hehehe.dah 10 tahun…kite baru je setahun..budak baru belajar lagi..semoga hepi2 sokmo n kekal ke akhir hayat ya..amin..:-)

  9. _deli November 25, 2009 at 5:56 AM #

    >Salam T,Lama tak kemari menjengok. Selamat berpindah dan selamat ulangthun perkahwinan yang ke 10. Sama ya usia perkahwinan kita walaupun saya agak sedikit lewat – 27hb November nikahnya.Apapun semoga selamat berbahagia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: