>SELAMAT PENGANTIN BARU AS!

6 Apr

>Assalamualaikum..

Selamat Pengantin Baru buat kawan sekolah T dulu.. As dan Suzairi.. Kami sama-sama bersekolah semenjak daripada darjah 1 hingga ke tingkatan 3.. Selepas itu, tak jumpa-jumpa dah.. Baru-baru ni jumpa pulak di FB.. Dia menjemput T ke kenduri perkahwinannya.. Cantik u tadi As!! Tapi sekejap aje berjumpa.. Maklumlah Raja Sehari.. Tak menang tangan melayan tetamu yang datang.. Nanti kita plan jumpa lagi ye As? Tahniah buat u As.. Semoga jodoh As dan suami berkekalan hingga ke akhir nyawa.. Insya Allah.. Amin..

02/04/10
T beli barang-barang ni kat Avon tadi.. Memang suka kumpul payung Avon.. Cantik-cantik designnya..

T dapat hadiah kek hari ini.. Daripada pemberi yang dirahsiakan identitinya.. Thanks ye bagi kek!! Potong kek dengan anak-anak dan B saja.. No party2.. Hehe.. Sebelah kek tu T bagi pada kawan B yang datang ke rumah.. Dia ramai anak.. So, boleh anak-anak dia rasa kek tu jugak.. Kalau letak dalam fridge rumah T, alamatnya bertambahla lagi berat badan T yang sediakala berat ni.. Hehehe..



03/04/10
Bersarapan dengan B.. Anak-anak pergi tuisyen dari pukul 8 pagi hingga pukul 2 petang.. So hari ni, adalah masa berdua-duaan dengan my hubby!! Romantik pulak dia ari ni.. Masa breakfast tadi.. Dia suapkan Roti Canai ke mulut T dahulu sebelum dia start makan.. Sebelum ni tak gitu.. Bahagianya aku rasa!!😀


Beli barang dapur di The Store.. Jugak hadiah untuk kawan T, As yang akan berkahwin esok..

Me yang sudah menjengah usia 31 tahun!! Tapi jiwa kekal remaja beb!! ;-p

Lunch di rumah.. Lauk-pauk dibeli di Restoran S.Z. Rahmah, Jalan Maran..

04/04/10
Me yang exited nak jumpa kawan lama!! Siap beli baju baru lagi nak g kenduri kahwin dia ni..🙂

Di pelamin As.. Cantik..

Sedang menjamu selera.. Lauk semua sedap As!! Tapi T makan tak bertambahlah.. Control.. Control..😉

T bersama kawan sekolah T dulu.. Asriza.. Tahniah!! Selamat Pengantin Baru untuk u dan pasangan.. Semoga jodoh berkekalan hingga ke akhir hayat.. Insya Allah..

Buah tangan daripada pengantin.. Tq As!!

Dinner tonite.. Layan Mc’D sambil menonton ABPBH.. Petang tadi pergi The Store.. Baju anak-anak banyak yang dah tak muat.. So, B ajak g soping baju diaorang tadi..

Ni hasilnya membeli di The Store, Mentakab tadi.. Beli baju my kids.. Baju-baju brand Cheetah Junior dan seluar jeans pulak brand Kiki Lala… Suka design brand ni tau! Dan jugak sluar jeans for me!! Lady Like off course! Tq B!!

06/04/10
Dapat hadiah today.. Daripada kawan di opis.. Tq Kak Anis!!

You are so sweet Kak Anis!!

I like!! 😀 T baru je teringin nak membeli bantal macam gini.. Baru terfikir-fikir semalam.. Tup-tup dah dapat pun hari ni.. Suka sangat!! 🙂


Siap letak bantal tu di kerusi…

Suka ngan bantal ni!! Tq Kak Anis!!

Dok rumah.. Keje tak banyak kat opis.. Melipat kain sambil menonton tv.. Yehaaa!!

4 Responses to “>SELAMAT PENGANTIN BARU AS!”

  1. MAYA April 6, 2010 at 11:50 AM #

    >happy besday kak t.. bantal kushen tu canteklah..

  2. shahida® April 7, 2010 at 2:07 AM #

    >HAPPY BIRTHDAY KAK T KU CAYANG..MUAHHH

  3. atty's April 7, 2010 at 4:04 AM #

    >happy belated besday T..semoga dimurahkan rezeki selalu ..dan bahagia dismping family tercinta..amin

  4. rose --{@ ibuRafiq @}-- April 13, 2010 at 8:30 AM #

    >tv kita samala kak tie..ehehh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: