>5 BAKUL TU!!

23 Apr

>230410

Sekali arung lipat kain baju ni tadi… Yang dah sedia ada 2 bakul… Campur ari ni 3bakul.. 5 bakul kesemuanya!!.. Dua jam dok menghabiskan masa emasku dok melipat kain tadi.. Start pukul 2 dan sudahnya pukul 4 sat ni.. Selalu ke macam ni ye? Eh! Idaklah selalu.. Time rajin datang.. Sebakul tu dah dilipat terus.. Ada masa-masanyalah.. Ala… Bukan keje penting mana sangat pun.. Tapi yang buat bertangguh-tangguh tulah yang terus jadi 5 bakul terus tu.. Haha… Dasar!!

5 buah bakul ini sudah kosong! Bermakna semua kain sudah siap dilipat.. Yeay!! Leganya… -=p Terus update kat fb dan blog gitu.. Cite panas ni.. Hehe….

220410

Ni gambar kat gym semalam.. Ngan Kak Gina yang vogue!! Tq upload gambar ni kat FB semalam ye akak!! =-D

2 Responses to “>5 BAKUL TU!!”

  1. MAYA April 23, 2010 at 4:09 PM #

    >banyaknye kak!!.. hehe.. saya selalu kumpul kain2 tuh.. weekend br lipat.. 3 4 bakul gak lah.. haha.. lagi lah malas saya ni kan..

  2. zAnNa@mAMaBaTriCE April 24, 2010 at 2:13 AM #

    >samalah kak tie..zana baju kat rumah tu pun berbakul2 tak berlipat lg…basuh basuh basuh…bab melipat mmg berchenta betul lahhhhwah…..semakin kecil dah kak tie…re : thanks kak tie resepi ikan tu….sure lepas nie nak try…tp kat sini susah nak dpt ikan patin….rasanyer zana guna ikan lain lah yerk…ikan lain pun boleh kan kak tie…he he he

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: