>DEMAM DENGGI

24 Apr

>Bukan i, tapi suami i.. Dia demam ari Isnin lepas.. Pas tu okey… Tadi pas lunch dia mengadu di badannya ada red sport.. Banyak.. So, i gesa dia g klinik.. G Klinik Zul dan doktor suruh g hospital buat blood test.. Bergerak pulak ke Klinik Kesihatan Bandar Mentakab.. B tak nak g Hospital Temerloh.. Lama ngat menunggu kalau ke hospital.. Dekat setengah jam dah settle amik darah.. Doktor suruh balik.. Datang esok pulak.. Bagus tak kena tahan.. Alhamdulillah.. Balik rumah tadi, pas makan ubat.. Ni dia tengah tido kat sebelah.. Baru dia pas berpaling letak kaki dan pehanya atas i yang dok tergolek manja kat sebelah dia ni.. (suka buat badan i macam bantal pelok tau!) :-O Tadi berbual jap ngan jiran sebelah .. Dia kata dia dan familynya pun dh seminggu demam.. Jiran-jiran sederet kami pun semua demam belaka.. Doktor kata kawasan perumahan kami black area. Nak-nak TJ 2 dan TJ 6.. Anak jiran baru ni platletnya 1 saja.. Teruk dia kena.. Kesian.. Sekarang dh sihat dah.. Alhamdulillah..

Pagi esok kena g Klinik Kesihatan Bandar Mentakab lagi.. Emmmm….

2 Responses to “>DEMAM DENGGI”

  1. zAnNa@mAMaBaTriCE April 24, 2010 at 2:40 PM #

    >la ye ker kak tiehope cik abang kak tie tu cepat2 baik yerk….berjangkit2 kan..nak2 musim hujan nie..banyak tempat pembiakan dia….take care yerk kak tie

  2. ^_^ April 24, 2010 at 4:53 PM #

    >T..kne banyak minum air 100 plus….semoga cepat sembuh sbb sekarang nie memang musim demam denggi…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: