>WATER MARK

26 Apr

>Assalamualaikum..

Ada yang jeles tengok my watermark ni tak? Hehe.. Jangan jeles.. Ada banyak lagi design cantik-cantik kat sini http://eybizzonline.blogspot.com

Senang berurusan dengan Eya.. T dah lama kenal Pn. Eya kita ni.. Cuma lately jarang singgah di blognya.. FB pun dia ada.. T pun baru nak add jap lagi.. Search aje for Pn. Eya..

Ari tu T dah tengok entrynya pasal watermark ni.. Tapi T tak endahkan.. Masa tu tak berkenan sangat.. Tapi bila ramai geng bloggers dok pakai watermark ni.. T pun naik teruja sama.. Nak-nak bila tengok kat blog kawan T, Emy Omar, http://mummyezhanerfan.blogspot.com T pun terus terpikat dan g ke blog bizz Pn. Eya.. So.. Selamat menjamu mata melihat watermark T yang merah segala ini ye!! Sangat-sangat suka dan cukup berpuas hati!! Yeay!!





6 Responses to “>WATER MARK”

  1. ☆ lieya latif ☆ April 26, 2010 at 7:02 AM #

    >WAH CUN2….cantik kak….mmg kelassss!!!~~~

  2. Emy Omar April 26, 2010 at 7:16 AM #

    >cantik2I LIKE…:D

  3. ibu_rizqy April 26, 2010 at 9:39 AM #

    >ha a la…cantik….

  4. zAnNa@mAMaBaTriCE April 26, 2010 at 10:26 AM #

    >wah…cantik arr kak tiezana suka yg last sekali tucute sangatt

  5. bizzonline April 26, 2010 at 1:39 PM #

    >Maceh kak,sudi jd kastemer kite..muah2

  6. FarEast April 26, 2010 at 5:40 PM #

    >cayalah! dah ader watermark😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: