>IB FITNESS CENTRE

28 Apr

>Assalamualaikum..

Gambar-gambar ni masa di gym pagi tadi.. Hari ni pakai baju dan seluar baru. T beli semalam dengan Cikgu Julia.. Sebelum ni dah beli sepasang.. Design lain.. Tapi warnanya tetap gabungan merah + hitam. T suka gabungan warna-warna ni!!.. Misteri dan seksi.. Yeah!! ;-O

Okey.. Sekarang nak bercerita tentang perkembangan terbaru T.. Setelah start gym pada 161009 sehingga hari ini… Berat T telah menurun sebanyak 7kg.. Mula-mula start gym, 86kg dan hari ini telah menurun kepada 79kg.. Kalau dilihat kepada angkanya, taklah membanggakan sangat pun.. Banyak masa lagi yang perlu T ambil untuk menurunkan berat badan T ni… Lemak tegar… Anda harus berwaspada selepas ini ye? Haha….. Harap-harap berat badan T dapat turun lagi dan lagi dan lagi.. Please pray for me ya! Tq… πŸ˜€

Layanla gambar-gambar yang T amik hari ni..









nota betis: eya tak leh curik gmbr kak t dah… hoho..

5 Responses to “>IB FITNESS CENTRE”

  1. Shieda April 28, 2010 at 3:58 PM #

    >hmmm…tahniah T!! okla tu..penurunan yang banyak.

  2. shima zahar April 28, 2010 at 11:19 PM #

    >salam T.. ermmmmmm… setiap hari saya menantikan entry terbaru dekat blog T..cayalag beb… u betul-betul dah nampak slim sangat..terus kan yer.. insyaAllah.. akan dapat berat yang seimbang nanti.. lorrr.. ciannyaaa en.bob.. demam yer.. get well soon en. bob…

  3. β˜† lieya latif β˜† April 29, 2010 at 2:47 AM #

    >wah 7 kg tuh…bagus kak t…teruskan usaha….biar lambat asalkan turun…lagi pun, keluar peluh ni sihat….

  4. zAnNa@mAMaBaTriCE April 29, 2010 at 3:00 AM #

    >byk tu kak tie dah turun ….7 kg dlm masa 6 bulan…..sure mencabar kan kak…..akak nampak makin cute ngan berat terbaru…

  5. Fieza79 April 30, 2010 at 4:57 AM #

    >sdg menyahut cabaran slim yerr?okeh teruskan…gud luck..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: