>KAK FEARY DAN ROTI…

5 May

>Hari ni T ada order roti dengan kawan sekolah T dulu.. Rotinya sangat lembut u ols… Adib siap bawak roti tu buat bekal pegi kelas mengaji tadi.. T juga berikan separuh roti tu untuk kawan-kawan T di opis. Tak sempat makan lagi diaorang dah cakap sedap sebab pegang roti tu gebu lembut sangat! Hehe.. Nanti T nak order lagi ye kak? Sedap roti-roti buatan akak tu.. Akak memang pandai.. Semoga bisnes akak semakin berkembang maju.. Insya Allah.. Btw, sori T buat akak tertunggu selama 15 minit tadi.. Puas T kejar masa nak cepat jumpa akak.. Tapi itulah.. Kita hanya boleh merancang..

T bersama Kak Feary… (Inilah baru berjumpa semenjak kami habis bersekolah dulu.. Masing-masing rushing dan sempat amik 2 keping gambar saja.. Dah dok Temerloh ni, boleyla kita jumpa selalu ye kak?) Dan juga gambar roti-roti yang T order.. Yummy!!




7 Responses to “>KAK FEARY DAN ROTI…”

  1. mizzsyaidris May 5, 2010 at 8:09 AM #

    >ngah makan roti akak sy gak ni..mmg sodap..nnt order lagi ye kak.hoho

  2. NoRwAnI nOrWi May 5, 2010 at 10:09 AM #

    >sedapnya…nak skit bole…rasa lapar la pulakkkk

  3. ☆ lieya latif ☆ May 6, 2010 at 2:16 AM #

    >uih panas2 lagi lak tukak yeak…nampak sedap ni kak….

  4. Fieza79 May 6, 2010 at 3:38 AM #

    >sodap..lapo la plakk..pos2 la kot sini…eheh

  5. atty's May 6, 2010 at 8:28 AM #

    >sedapnya roti tu t..

  6. Anonymous May 6, 2010 at 8:29 AM #

    >sdpnya roti tu..doh la tgh lapa ni-mek da

  7. fiziskandarz May 6, 2010 at 4:09 PM #

    >salam kak T!!!!!! lamanyer x dgr citer, hope semuanya sihat sejahtera🙂 wahhh sedapnyer roti siap order! best3x.. anyways, kami xberapa rapat pun dgn abg sabri sbb mmg jarang pun jumpa except kalu ada events, so tak dapat nak tanya la bila nak balek. lagipun kat sini soalan itu adalah sungguh sensitif sekalik sbb semua org memang nak balek mesia huhu.. kalu tanya2 nanti sedih laa pulak teringat family back home haha.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: