>INTERESTING BLOG AWARD

6 May

>

1. Thank and link the person that give you the award.

Tq pada Kak Ratna http://mamawandiha.blogspot.com sebab sudi bagi award ni pada T… Ingat jugak akak kat T ye? Menarik ke blog T ni kak? Hehe.. Sayang akak.. Tq sudi pilih T ye kak!!

2. Pass this award to 10/20/30/all bloggers you’ve recently discover.

1. KAK ATTY – http://attyfir.blogspot.com

2. KAK AI – http://aizahkaman.blogspot.com

3. LIEYA – http://lieyalatif.blogspot.com

4. ZANA – http://littlestoryfromlittlefamily.blogspot.com

5. SHIEDA – http://hyshieda.blogspot.com

6. ZUERA – http://jasfyra.blogspot.com

7. WANI – http://norwaninorwi.blogspot.com

8. FIEZA – http://fieza79.blogspot.com

9. MEK DA – http://idadamia.blogspot.com

10. ROSE – http://rose-lina.blogspot.com

T pilih 10 orang saja.. Sudi-sudikan terima award ni ye? Kita kongsi ramai-ramai..

3. Contact said blogs and let them know they’ve won this award

Akan diberitahu kelak.

4. State 7 things about yourself

1) Suka Berkawan
Tak kira siapa.. Tak pilih bulu.. Sape-sape nak berkawan ngan T.. T ucapkan banyak-banyak terima kasih.. Korang takkan rugi kalau dapat kawan “sebaik” T.. Haha…

2) Suka Memasak
Walau tak sehebat Chef Wan.. Memasak sudah menjadi hobi.. Taklah sepakar mana.. Kira booooleyla…. Huhu..

3) Suka Bersukan
Tengah berazam untuk menurunkan berat badan.. So, gym menjadi rumah ke 2 T sekarang.. Bila kluar peluh tu.. Rasa puas dan makin bersemangat nak workout lagi.. Wish me luck ok?

3) Suka Dengar Muzik
Sehari tanpa muzik ibarat burung kepatahan sayap lagaknya.. Paling suka dengar Fly FM.

4) Sensitif
Prangai buruk yang tak boleh diubah.. I guess.. Hoho.. Dah 31 tahun T.. Sudah-sudahlah tue.. ;-p

5) Internet Surfing
Sehari tanpa internet… Update blog atau singgah di FB.. Oh! Sepi hidup aku rasa!!

6) Buku
Apa saja jenis bacaan.. Bagi kat aku. Aku memang si ulat buku!!

7) JJCM
Seluruh semenanjung sudah dijelajah.. Tinggal Sarawak dan cuma Sabah.. Belum ku terjah… Bila nak terjah?? Em.. Tunggulah.. Ada budget … Ada rezeki.. Setakat ni.. Tengok ajelah gambar2 percutian Lieya dan Zana di Sabah.. Amik bau dulu kata orang.. Alahai..

nota betis : 7 je ke? Banyak lagi yang T nak catat ni….. Hehe… Anyway, jangan serik bagi award kat T lagi ye? TQVM….

5 Responses to “>INTERESTING BLOG AWARD”

  1. zAnNa@mAMaBaTriCE May 7, 2010 at 1:01 AM #

    >thanks kak tie.

  2. NoRwAnI nOrWi May 7, 2010 at 1:15 AM #

    >thanks kak ti…love u..muah2…

  3. Fieza79 May 7, 2010 at 1:26 AM #

    >thanx t sudi bg award ni kt fieza…

  4. Ruziawati Bukhari May 7, 2010 at 3:52 AM #

    >sama2.. korang mmg layak tau! jauh lebih layak drpd kak t…

  5. MaDiHaA May 7, 2010 at 9:34 AM #

    >thanks tie sudi ambik award tu & sudi coretkan permintaannya tu… akak doakan tie berjaya dlm misi diet tie… akak dah nampak perubahan pd tie… wahhh.. jeles nih.. hehehehe… tahniahh.. moga berjaya mencapai target!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: