>7,8,9,10…

7 May

>Assalamualaikum…

Hari ini merupakan hari jadi suami T .. Mr. Ahmad Bukari bin Ismail.. Yang ke 39 tahun u ols.. Hehe… T doakan semoga abang terus dilanjutkan usia, dimurahkan dan dilimpahi rezeki yang halal untuk kita anak-beranak.. Semoga abang terus maju di dalam kerjaya abang.. Semoga abang terus menjadi seorang suami dan abah yang penyayang buat kami bertiga.. Teruskan mencintaiku sayang.. Aku tak punya apa selain memiliki dirimu dan anak-anak kita.. Lap u bebeh!! Muah berjuta-juta kali!!😀

Saja aku mengenang kembali saat-saat manis kami menyambut hari jadi suami dan Hari Ibu pada tahun lepas.. Indahnya kenangan ini.. Ianya tak mampu ditukarkan dengan wang ringgit segala.. Percutian yang amat berbaloi sekali aku rasakan.. Sangat berpuas hati…

070509

Kami ke Pulau Perhentian buat pertama kalinya.. Sungguh mengujakan sekali.. Sangat berpuas hati dapat stay kat hotel ni.. Shari-La Island Resort.. Breakfast, lunch dan dinner semua di sini.. Makanannya so superb! Enak bangat deh!! (Sampai sekarang teringat-ingat akan kelazatan makanannya!!)



080509

Hari ni hari jadi B yg ke 38.. Selepas bersarapan, kami jalan-jalan ke Long Beach (jungle trekking dalam setengah jam nak sampai ke pantai ni) dan kemudian balik ke resort dan mandi di belakang bilik kami.. Di Romantic Beach.. Memang romantic u… Airnya sungguh clear sekali.. Biru dan hijau bergabung menjadi satu…


090509

Cantik tarikh nikan? Pas breakfast, B ajak g Island Hopping.. Bestla anak-anak dan B dok mandi laut tengok ikan.. Aku dok dalam bot je.. Err.. Tak reti berenang beb! Huk! Huk!


Selepas berangkat pulang dari Pulau Perhentian, kami singgah tidur di Hotel Primula Kuala Terengganu.. Esoknya, 100509, sambut Hari Ibu kat sini.. Tq B!!



8 Responses to “>7,8,9,10…”

  1. FarEast May 7, 2010 at 5:03 PM #

    >romantic beach tu sgt cantik kawasan keliling nya😉

  2. Ayutie May 8, 2010 at 5:13 AM #

    >bestnye…🙂

  3. Fieza79 May 8, 2010 at 5:33 AM #

    >alahai bestnye…cantek sgt tmpt tuh…gmbr T snap cantek2 la..snap pki pe yer??

  4. MAYA May 8, 2010 at 7:15 AM #

    >happy birthday jugak.. semoga berkekalan ke akhir hayat..cantik gbr kt pulau tu kak..

  5. NoRwAnI nOrWi May 8, 2010 at 12:54 PM #

    >bestnya…x penah jejak lg pulau ni…teringin nak pegi…

  6. ~NURUL~ May 10, 2010 at 1:20 PM #

    >wow wee sonoknye akak saje jalan2 ke sini.. semoga berbahagia sentiasa dan dirahmati Allah taala.. semoga anak2 akak menjadi anak2 soleh dan kebanggaan ibu bapa mereka. aminOh ye selamat hari ibu dan selamat hari lahir buat suami akak T.

  7. Ruziawati Bukhari May 13, 2010 at 7:17 AM #

    >nurul.. tq dik.. tp kak t x leh buka ur profile.. apa link blog u.. tqvm..

  8. ~NURUL~ May 13, 2010 at 10:13 AM #

    >Salam..🙂 sesama.. oh link.. http://hidupaku-mylife.blogspot.com/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: