>HAPPY BIRTHDAY ADAM & ADILLA!!

17 Jul

>

Assalamualaikum..

Tadi g rumah Kak Long T. Ada jemputan dia nak meraikan birthday anak bujang dan anak daranya.. Sambut serentak.. Senang.. Sebelum tu kami g makan di Pizza Hut dahulu.. Singgah di AVON.. Dan gerak ke rumah kakak.. Siap makan jalan kaki balik ke rumah.. Rumah kami dekat saja.. Hujung minggu dok lepak kat rumah saja.. Bersantai rehat.. T pun tak sihat. Batuk… Makin teruk..😦

Perut lapar.. Kami g makan di Pizza Hut dahulu.. Dah lama tak makan kat sini.. Berebut-rebut tadi makan 3 beranak.. Adib tak nak makan.. Dia dah makan cereals di rumah tadi.. Lagipun dia nak makan nasi di rumah Mak Longnya nanti..

Lauk-pauk yang Kak Long masak untuk tetamu.. Yum.. Yum..


Turn B ambik makanan pulak…

Bubur Kacang Durian.. Sedapnya!!


Tetamu sedang menjamu selera….

Balik rumah dah.. Home sweet home… Rumah kami berdekatan.. Berselang dalam 15 buah rumah saja..

Pas makan di Pizza Hut tadi singgah masuk AVON. Rembat bag ni… Beli 10 percuma 1.. Jugak beli shape up bustier dan shape up girdle.. Nak pakai ngan baju kebaya.. :-*

** teringat aku seminggu yang lepas.. cepatnya masa berlalu.. time ni last week kami dok borak sefamily pas seharian penat buat kenduri menyambut menantu.. what a day!! **

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: