>GCB…

23 Jul

>Bila online kat FB, ramai aku tengok kawan yang kata GCB ni sedap.. So, apalagi… Terujala aku dibuatnya!! Tapi bila dah ditry.. Tak adalah sedap mana pun.. Aku bayangkan kalau dah digrill.. Sure rasanya lebih mantap beb! Ni rasa macam tak masak pown!!!!…. :-* Atas selera masing-masingla agaknya ye? Sedap di tekak orang tu.. Tak sedap di tekak orang ni (akula tu)😀 Apple Pie tu makan panas-panas.. Meletup lidah aku.. Gelojoh sangat!! Tapi kotla kalau kat lain-lain punya tempat, dia masak lagi sedap kot.. Agaknyala…. Kawan-kawan yang kata GCB ni sedap.. Jangan terasa hati pulak ye? Aku cuma nyatakan pendapat aku saja.. Dah rasa kena bagi komenlakan.. Kan??


Macam biasa.. Balik dari gym, terus ke ROMA. T buat sauna saja hari ini.. Dalam sejam di kabin sauna tu.. G mandi dan terus ambil gambar suasana di ROMA. Hari ni guna Nikon D3000 tu pulak.. Gambar clearla sikit kot.. Kalau dekat Temerloh pun dah ada salun kecantikan yang cantik macam ni.. Apatah lagi kalau di bandar-bandar besar macam di KL atau di JBkan? Tentu lagi gojes dan meriah!!



Dalam bilik facial dan massage.. Tenang tau kat dalam bilik ni.. Kena angin air cond tu pulak.. Masa buat facial Isnin lepas.. Lepas pakai face mask tu.. Lampu ditutup dalam 15 minit.. Hampir lelap aku dibuatnya.. :-O



Di dalam bilik sauna dan bertangas… Emy.. Tak mampu Ruzi nak beli kabin sauna tu.. At least not for now.. Tak pe.. Kalau Ruzi g rumah Emy.. Ruzi tumpang buat sauna eh?! Hik3…




Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: