>OAT KRUNCH…

29 Jul

>Assalamualaikum..

Dok baca majalah sambil layan makan biskut Oat Krunch by Munchy’s ni.. Sedap gilos!! First time makan.. Memang tak rugi aku beli…. Korang should try also… MEMANG SANGAT SEDAP!!

Petang tadi lepas ambil Nur di Kelas Mengaji Al-Quran dan kemudian ambil pula Adib di sekolahnya sebab ada latihan teater.. T buat Maggi Goreng.. Budak-budak ni mintak.. Abahnya tak ada.. Pergi ke Kuantan atas urusan kerja.. Dah lama tak makan Maggi Goreng.. Oppps!! Gambar tak ada.. Letak atas meja, depa terus SERANG!! :-*

B balik dari Kuantan tadi… Dia belikan ini.. Rambutan Gading dan jugak ayam dari kedai Rasamas.. Dia ada call tanya nak belikan apa.. T kata tak payah.. Sebab kami dah kenyang pun… Tapi dia belikan jugak.. Biskut Rasamas tu sedap.. Tapi tak leh makan banyakla.. Banyak kalori tu.. Ayam tu pun Adib makan dengan Abahnya.. T rasa sikit aje.. Nur lak dah tidur pun… Kenyang dok makan Rambutan tu aje.. T suka Rambutan jenis ni.. Tak berapa suka Rambutan Merah.. Yang ini montok sikit.. Isi pun banyak.. Hehehe..๐Ÿ™‚


** cukup update blog untuk hari ni.. nak masuk tidur dulu.. Nite.. Muah.. Muah!! **

2 Responses to “>OAT KRUNCH…”

  1. โ˜† lieya latif โ˜† July 30, 2010 at 12:36 AM #

    >lieya pun suke biskut tu kak t…sodap heheheeh….wah kalo berjiran ngan akak, leh lieya join aktiviti akak…pi spa, lepak2 bace magazine heheeheh…nak tak kak? hahahahhepi weekend kak t =)

  2. nasazfrog... July 30, 2010 at 9:47 AM #

    >salam kenal๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: