>JUMPA HANIS ZALIKHA!!!

1 Aug

>Assalamualaikum….

Ye benar!! Aku jumpa HANIS ZALIKHA.. Blogger terkenal tu.. Apa? You tak peduli sebab you tak kenal siapa itu HANIS ZALIKHA?? Oh! Please don’t say that… Siapa yang tak kenal HANIS ZALIKHA? Dia yang paling famous di antara semua blogger di Malaysia ni ok? Click saja di sini jika you masih belum kenal siapa itu si cantik manis HANIS ZALIKHA, http://inibelogsaya.blogspot.com Cerita seterusnya ada di bawah… Jeng3!!😀


Sebelum ke KL pada 300710, kami singgah makan di Restoran Dapur Kita di Bentong.. First time singgah makan di sini.. Kedai Orang Siam… Em… Memang sedaplah sangat-sangat!!




Kami di IKEA!! Sangat syiok bershopping di sini.. Nak-nak tengah ada SALE.. Memang gilerla!! Ha! Masa kat sinilah aku jumpa blogger terkenal, HANIS ZALIKHA.. Masa kat bahagian lilin tu aku terpandangkan dia… Terus aku jerit dalam hati dan berkata “HANIS ZALIKHA”!! Tanpa ragu-ragu aku terus menuju ke arahnya. Menegurnya dan dia dengan ramah menjawab pertanyaanku.. Ibu dan adik-adiknya yang comel-comel tu juga ada sama.. Ibunya sangat jelita dan tak layak untuk aku panggil AUNTIE!! Mereka sangat friendly dan pabila aku mengajaknya bergambar.. Dia berkata OK!! Sangat gugup bila berada di samping orang yang terkenal begini.. Tapi peluang yang ada takkan aku lepaskan.. Entah bila pulak aku berpeluang berjumpa blogger terkenal nikan? Tq Hanis.. You memang tak menghampakan.. Dia cantik baik di luar atau di dalam gambar.. Semoga terus maju di dalam kerjaya yang you ceburi.. Wish you all the best!!


Kami g dinner di Restoran Pannaz di Damansara Perdana…. Pernah tengok iklannya di surat khabar tak lama dulu.. Kami try Chicken Chop, Lamb Chop, Sup dan Kek Choclate.. Sangat sedap sekali rasanya!!



Bersama tuan punya Restoran Pannaz… Mr. Shahnaz.. Sangat baik dan peramah.. Dia berikan T cookies sebagai buah tangan sebelum T balik.. So sweet!!

** next entry, cerita sedih yang meruntun hati **

6 Responses to “>JUMPA HANIS ZALIKHA!!!”

  1. ☆ lieya latif ☆ August 1, 2010 at 12:30 PM #

    >wah akak sopink2 raye yeak….heheheheh eh lieya pun minat ngan hanis nie…dah le cantik…pandai lak tu…every sem anugerah dekan die….untung akak dpt jumpe face to face……dah ready tak barang2 raye kak…

  2. zAnNa@mAMaBaTriCE August 1, 2010 at 1:28 PM #

    >wah kak tie..cantik ler hanis zulaika tu….serius….cute sangat dia tu..untung ler kak tie dpt jumpa blogger fames tu….sure dia tak sombong kan kak tie…amboi…kemain shopping kat IKEA erk….shopping barang raya ke kak tie?

  3. My Putri August 2, 2010 at 10:06 AM #

    >da lame xjenguk T kt cni…bz minggu lepas tu Putri demam n skt tekak,..meragam r dia, ni da ok ckit da…wahhh.so lawa jer blogger tu… sofea xpenah tgk blog dia… nti sofea check ..

  4. Anonymous August 2, 2010 at 5:38 PM #

    >jumpa hanis pun dah kecoh..jumpa orang terkenal pun teruja gila babihanis tu sebulan berapa ratus dia sara kau?

  5. Atia Adina August 3, 2010 at 7:13 AM #

    >ayah saya orang kelantan…habis saya n ibu pun suka gak masakan siam ni..best dia ada rasa pedas2 n kering2…paling feberet adalah mee celup…ada rasa jeruk2 sebab dia campur betik jeruk n udang kering n macam2 la….best..

  6. Ruziawati Bukhari August 3, 2010 at 1:23 PM #

    >to anonymous:Terima kasih bagi komen.. Alhamdulillah sudi bagi komen yang sangat2 "sopan" ini.. pandai mak ayah awak ajar awak.. sejuk perut mak awak ketika mengandungkan awak dulu.. tahniah.. awak berjaya dah menjadi "orang" pun sekarang!! anyway, tak payah dia bagi duit nak sara i pun.. i dah banyak duit nak sara hidup i sendiri.. tak kecoh pun pasal duit-duit nila.. semoga hidup awak sentiasa "diberkati dan dirahmati" oleh ALLAH SWT.. eh! nanti datanglah lagi singgah baca blog i ye? teruja i nak baca komen2 "sopan" daripada awak lagi.. dahhhhhh…..😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: