>KENA MAKI

4 Aug

>Assalamualaikum..

Aku ada buat entry pasal HANIS ZALIKHA baru-baru nikan? Alih-alih bila aku baca kat bahagian komen tu.. Adalah satu komen tu yang berbunyi begini :

Anonymous said …

jumpa hanis pun dah kecoh..
jumpa orang terkenal pun teruja gila babi
hanis tu sebulan berapa ratus dia sara kau?

August 3, 2010 1:38 AM

Yang aku pelik, aku cool dan tersenyum saja baca komen dia tu.. Memang dia tak puas hati langsung kat HANIS ZALIKHA tu.. Kan? Hik3.. Sakit orang gini weh!! Biasanya orang yang tak puas hati dengan orang lain, sebenarnya dia tak puas hati dengan diri dia sendiri.. Tak gitu?

Ini lak jawapan aku bagi komennya yang sangat “SOPAN” itu..😀

Ruziawati Bukhari said…
to anonymous:

Terima kasih bagi komen.. Alhamdulillah sudi bagi komen yang sangat2 “sopan” ini.. pandai mak ayah awak ajar awak.. sejuk perut mak awak ketika mengandungkan awak dulu.. tahniah.. awak berjaya dah menjadi “orang” pun sekarang!! anyway, tak payah dia bagi duit nak sara i pun.. i dah banyak duit nak sara hidup i sendiri.. tak kecoh pun pasal duit-duit nila..

semoga hidup awak sentiasa “diberkati dan dirahmati” oleh ALLAH SWT..

eh! nanti datanglah lagi singgah baca blog i ye? teruja i nak baca komen2 “sopan” daripada awak lagi..

dahhhhhh…..😀

August 3, 2010 9:23 PM

Nak kata apa lagi tak? Itu saja yang terlintas di fikiran aku tatkala menjawab komennya kembali.. Orang gini kita tak leh layan dengan “KERAS”.. Nanti dia jadik lagi “KERAS”…. Ish!! Kalau dah tak puas hati tu.. Celah mana pun dia kuit asalkan dia puas!! LOL!!

Aku cool je..😀

Tepek gambar masa breakfast tadi

Lunch pula makan di SR.. Aku order Laksa Sarawak, Fresh Water Melon dan Kek Pecan Butterscoth.. Yummy!!


Nur mintak tapau kek pulak… Kek Pecan Butterscotch dan Choclate Indulgence..

8 Responses to “>KENA MAKI”

  1. zAnNa@mAMaBaTriCE August 4, 2010 at 12:35 PM #

    >suke suke…ha ha ha…..bagus kak tie…..apa ler anoy tu…..for sure ler kita akan rasa teruja bila jumpa somebody yang femes kan….ha ha ha…..poyo arr anoy tu……….nak gelak pun ada…..

  2. Ayutie August 4, 2010 at 1:06 PM #

    >lawak pun ada ~susahkn dia ke? kak t cete psl someone..nak cete pepepun dah blog kak t nk coret pe2 pun suka tuan blog la kn…dia kisah pe hal… member2 kak t gk nie rasanye…kuikuikui…jelos x tentu psl…:p

  3. .:nhalilah:. August 5, 2010 at 1:02 AM #

    >apa la masalah dia ni.. errmm.. sukati kita la if nak excited jumpe org femes.. bukan luak pun duit dia..

  4. KSWSK August 5, 2010 at 8:08 AM #

    >blog T suka hati T la nak tulis apa kan..dia jeles tu gamaknya…

  5. siti nur fadhilah August 6, 2010 at 3:22 AM #

    >takpe2..orang dengki selalu rugi😀 yedak?saya pun selalu teruja jumpa orang femes! :p

  6. UnGu VioLet August 6, 2010 at 9:32 PM #

    >biasala.. manusia kat dunia nie.. mmg Allah kurniakan pelbagai ragam.. inilah di namakan lumrah kehidupan kan kak..

  7. MamaYatie August 9, 2010 at 2:26 AM #

    >salam perkenalan…hehehe..tu ayat2 org jeles tur..blog dia tak der org jenguk kot..muahahaha

  8. Ereen August 9, 2010 at 10:23 AM #

    >saya suke baca blog T.. teruskan menulis.. bende kecik jer tu.. All the best!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: