>19 RAMADHAN..

29 Aug

>Assalamualaikum..

Hari ni duduk rumah saja.. Layan anak-anak buat latihan untuk exam minggu ni…. Lepas tu baru cuti sekolah dan fokus untuk persiapan raya pulak.. Banyak lagi yang belum settle.. Tapi bercintala sikit nak membeli saat-saat akhir ni.. Dok menyelit dengan orang ramai… Port biasa kami cari barang raya biasanya dekat MV.. Jom! Sabtu ni kita jumpa kat sana ye?🙂

Hari ni tak masak.. B dan anak-anak pergi beli juadah untuk berbuka di Pasar Ramadhan saja.. T sekadar menanak nasi dan jugak buat Air Sunquick dan Air Sirap Bandung.. Eh! Nak tanya.. Orang dok beria minum Ribena tu.. Halal ke ye? Hari tu pernah baca dalam paper, ada sikit kandungan alkohol di dalamnya.. Tapi iklan bukan main ligat lagi dalam tv. Guano?

Jom baca info berguna ini.. Sharing Is Caring.. Sekadar mengingatkan.. Lady Verde, T kongsikan jugak bersama pembaca di sini ye? Terima Kasih..

http://ladyverde.blogspot.com/2010/08/ketahui-disebalik-lagu-alejandro-oleh.html

3 Responses to “>19 RAMADHAN..”

  1. NiezaMan August 30, 2010 at 3:42 AM #

    >Salam TiMari MV bgtau la ya..leh jumpa..opis akak kat c2.tu pon kalu Ti sudi la

  2. ~~Ciklinn~~ August 30, 2010 at 4:45 AM #

    >itulah linn pun riso gak pasal ribena tu.. sbb anak2 mmg suka ribena

  3. Emy Omar August 30, 2010 at 9:35 AM #

    >Jom..jom..shopping hihihi sedapnya bandung tu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: