>24 RAMADHAN…

3 Sep

>Assalamualaikum…

Gambar ni tahun 2007… Tema kami sekeluarga adalah warna Oren.. Tahun ni tak tahu lagi.. Macam tahun lepas kot.. Warna campur-campur.. Tema “suka hati nak pakai baju raya warna apa pun”.. Hehe.. Nur kata tahun ni nak cari Kebaya warna Biru.. Adib nak pakai Baju Melayu warna Merah.. Abah dia biasalah.. Tak suka membazir.. Pakai je Baju Melayu warna Hijau 2 tahun lepas.. Aku lak Baju Kurung Riau warna Coklat… “Raya tak sedondon” tema baju raya kami tahun ni okes?? Korang? Mesti sedondonkan satu family? Kelas!!

Juadah berbuka kami hari ini.. Ikan Siakap Black Pepper, Ikan Patin Stim Bawang Jeruk, Paprik Ayam, Ayam Goreng Kunyit, Puding Caramel, Air Oren Sunquick, Air Sirap dan Air Kelapa Muda.. Alhamdulillah..

** Genap seminggu dah aku tak masak time berbuka.. B kata tak payah.. senang cari di Pasar Ramadhan atau di restoran saja.. Oh! aku ok aje dong!! **

4 Responses to “>24 RAMADHAN…”

  1. zAnNa@mAMaBaTriCE September 3, 2010 at 11:45 AM #

    >takpelah kak…walaupun tak sedondon…janji meriah..wah…nur nak pakai kebaya yerk kak…klazzz giteww..zana pun dok usha2 kebaya nyonya utk batrice…mahal2 lerrr….sure cute kalau dia pakai kan…tahun nie kami tema kaler hijau

  2. mek da ©™ September 4, 2010 at 1:28 AM #

    >tak penting sedondon tuh kak..eeeee..yg kite cari syawal terindah..cehhh

  3. .:nhalilah:. September 6, 2010 at 3:01 AM #

    >takpe.. yg penting raya ngan famili..

  4. wati September 6, 2010 at 7:29 AM #

    >janji raya meriah n enjoy walau tak sedondon…ok

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: