>AWARD AGAIN..

4 Oct

>

Assalamualaikum….

Sebenarnya dah lama dapat award ni daripada Amy Syaquena, http://sinarraudah.blogspot.com/
tapi baru hari ini T menampalnya di blog ini.. Maaf Amy.. Better late than never ok honey!! Sorry again!!
:: PENGERTIAN BERKENAAN AWARD INI ::
PENCIL yang besar menunjukkan kesenian yang begitu peka terhadap blog anda dan mencerminkan sesuatu nilai penghasilan.
FILEM bergerak tanpa henti menunjukkan AWARD ini diFOWARD kepada bloggerist yang betul-betul layak menerima.
LOGO bulat berkelip-kelip jika di perhatikan betul-betul, ia adalah manusia yang berkepalakan monitor komputer. Ini membawa maksud anda adalah seorang yang begitu bijak menguasai dunia alam maya ke globalisasi.
Okey, tak ada syarat yang diminta dan T terus nak berikan Award ini kepada blogger yang berikut. Harap mereka sudi menerimanya.. Dah….
Emy Omar
Meen Yusof
Sara Russly
Lieya Latif
Zana Nordin
Madiha
** kecewa tak dapat berpuasa penuh hari ini.. Dia dah mai dah!! **

5 Responses to “>AWARD AGAIN..”

  1. zAnNa@mAMaBaTriCE October 4, 2010 at 11:57 AM #

    >thanks kak tie…alahai…takpe lah kak tienak wat camner….bendera merah tu datang on time ler katakan

  2. Emy Omar October 4, 2010 at 12:31 PM #

    >Thanks ruzi..saya ambik ye..nanti saya gantung kat blog saya

  3. en_me October 5, 2010 at 8:35 AM #

    >glemerr uoolss.. ahaks

  4. UnGu VioLet October 5, 2010 at 8:47 AM #

    >biasala kak.. pompuan la katakan kan.. hihi.. apepun.. niat tue dah ade kan..đŸ™‚

  5. MaDiHaA a.k.a Ratna October 11, 2010 at 3:45 AM #

    >thanks tie……nanti akak ambik & tepek kat blog ye… maaf lambat dtg ambik ni.. kdg masuk blog nak update.. tp tak sempat sbb dok sibuk melawat sana sinun terus terlupa.. hehe..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: