>MURAH REZEKI

16 Oct

>

Assalamualaikum….
Tadi kami bersarapan di luar.. B dan Adib makan Nasi Dagang.. Air Teh Ais dan Air Kosong… Adib standard dialah minum Air Kosong saja kalau keluar makan di mana-mana…

Manakala T dan Nur makan Nasi Kerabu.. Air Teh dan jugak Milo Ais Tabur..

Bercakap tentang rezeki aka murah rezeki…
Balik daripada bersarapan tadi kami terus ke satu kedai ni sebab sebelum keluar rumah T dah cakap kat B yang stock barang di bawah ni dah habis.. So, dia belikanlah Olive Oil HPA dan Jamu Mak Dara ni untuk T.. Ada lagi barang yang tak ada stock di kedai tadi iaitu Madu Khaula dan jugak Losyen Mustajab.. B cakap dia akan beli kemudian.. Tq abang sayang!!

T Ini kawan B yang berikan.. Dia kenduri di kampungnya di Tapah… Siap berikan gift ni semua buat kami sebab dia balik ke Tapah pinjam kereta kami.. Tu asam masam manis yang bulat-bulat tu kami tak makan pasal tu buatan dari China.. Tak ada logo halal so ke dalam bakul sampahlah awak ye!! Kuih-muih tu sedap sangat.. Suke!

Ini Adik-Adik Ipar T yang berikan.. Kain lapik meja tu pun Adik Ipar T yang belikan masa dia ke India tahun lepas… Tq Na, Da dan Ieqa.. Ingat u ols ke Kak T.. :-O

Beras Siam yang kawan B belikan di Kelantan.. Setiap kali dia balik Kelantan dia mesti belikan ini untuk kami.. Terima Kasih..

** b g kuantan ari ni.. tapi malam karang balikla tu.. siankan kat i kena tinggal?? **
happy birthday to my sil, norlida ismail.. kak t doakan da panjang umur, murah rezeki, sihat tubuh badan dan berjaya hidupmu di dunia dan di akhirat sana.. Amin.. Amin..

Advertisements

One Response to “>MURAH REZEKI”

  1. A.I October 16, 2010 at 10:29 AM #

    >murah rezeki T sekeluarga…suka akak tengok 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: