>APA CERITA HARI INI?

23 Oct

>

Assalamualaikum
Pagi ni untuk sarapan
T goreng nasi saja
Minum pulak air Nescafe Panas
Cukuplah
Syukur Alhamdulillah
Siap makan
Terus naik ke atas
Mengadap 3 buah bakul kain
Dok melipat kain
Sambil dengar lagu dalam handphone
Nokia N97 ku itu
Sambil berbalas-balas SMS
Dengan Mr. Hubby terchenta…
😀

Siap melipat kain
Berkemas rumah bagai
Keluar ke kedai
Cari barang dapur dan lauk
Untuk dimasak for lunch dan dinner

Beli lagi Susu HL Mari Gold ni
Dapat beg lagi
Sudah ada 2 beg jenis gini
Harap koleksi bakal bertambah lagi
Suka beg jenis gini
Cute sangat!!
🙂

For lunch

T masak Ayam Kurma
Anak-anak mintak menu ni hari ini


Juga T gorengkan Telur Dadar
Ada ulam Kacang Botol
dan juga my feveret one
Budu!!
:-p


Selepas makan
Solat Zuhur bagai
Layan anak-anak buat homework pulak
8-11 November ni
Ada final exam
Sambil tu mak dia
Layan maen FB
Barang sebentar cuma
:-O
Untuk minum petang tadi
T buatkan French Toast
Dicicah bersama Sos Cili
Juga air Nescafe Panas
Alhamdulillah

Untuk dinner
T gorengkan Ayam
Yang T perapkan
Sejak pukul 12 tengahari tadi
Guna sikit saja Minyak Zaitun
Untuk menggoreng ayam ini
Lauk Kurma Ayam tengah hari tadi pun
Masih bersisa lagi
Makan sajalah apa yang ada
Masak lauk lain karang
Membazir pulak
(Padahal malas)
LalalaLa……
** ada bola tonite.. harap kelate meney.. gomo klate gomo.. gomo jangey tok gomo!! **

5 Responses to “>APA CERITA HARI INI?”

  1. Emy Omar October 23, 2010 at 4:27 PM #

    >Sedap nampak ayam goreng tu..nyum..nyum..take care eh..jangan notty2 tau kena tinggal ni

  2. My Putri October 24, 2010 at 2:53 AM #

    >salam..ala T ni..pgl Sofea jer ..lg best …asyik pgl doktor jer cam kat tempat kerja lak..formal sgt kan…hehehehe…ehhh…ulam kcg botol n telur dadar pon favret la… oooooo ayam grg tu cam yummyy !!!putri smjak nih da makin lasak…da xleh duduk diam…asyik nak main jer…tp sb baik mlm dia tdo xkacao..huhuhu…happy weekend tok T and family..all de best tok anak2 t exam nti ya !!!! Aminnn…

  3. mysha October 24, 2010 at 8:34 AM #

    >adeH… teNsen jERK kaK sHa daLam PantaNg nih… pe KAta aKaK Kasik sHa receipE daLam Pantang Lak… hehehhesHa pun SKe kumpuL beg cenggitu kAK..

  4. mek da ©™ October 25, 2010 at 2:58 AM #

    >seriusss, telan air liur eee

  5. MamaYatie October 25, 2010 at 7:17 AM #

    >dtg sini mesti lapar..tngk ti masak mcm2…jom kenal ngan adik nuffy

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: