>HATYAI

25 Oct

>

Assalamualaikum
Hari ini nak update cerita dan gambar Hubby
Ketika berjalan makan angin di Hatyai
Jom layan mata
Kita ke Hatyai jom!!


B sampai rumah pukul 5.00 pagi tadi
T tak tidur pun menunggukan dia
Setianya I kan? Kan?
Hehehe…
T-Shirt for me
🙂


T-Shirt for the kids
Dan Mr. Hubby jugak


Skirt labuh for me
Betul-betul padan dengan T pun
Cuma nak cari blouse atau baju
Nak dipadankan dengan skirt ni
🙂


Bekas air buluh ni
B dapat masa minum
Air Kelapa Muda
Di Floating Market
Unikkan??


Kacang oh Kacang
Yum.. Yum..


Buah Longan Kering
Kacang-Kacangan


FM oh FM
Ini yang T pesankan sangat dengan Mr. Hubby
Ini buah tangan yang paling utama
Dan yang pertama T cari
Di saat pemergian
Ke mana-mana pun
Dah penuh peti ais
Dok tempek benda alah
Yang cute comel ini


Key Chain
Serious!
Memang T suka sangat-sangat
Key Chain ni
Cute dan memang comelkan??
:-O


B cakap untuk barang-barang yang dia beli ni
Habislah dalam RM500
Tapi nampak macam tak berbaloi jekan?
Nilai duit kita dah susut ke ye?
Huh!!


Jeruk ni pulak B beli
Masa dia berhenti di Juru
Jeruk Campur
Best! Yummy!

12 Responses to “>HATYAI”

  1. azza_irah October 25, 2010 at 1:59 PM #

    >banyaknya dpt sovenier….bess2…kalau gitu suh hubby g kerap2 skit…hehee..tringat lak masa azza g dulu bila tgk entry T ni..iskk..ni yg buat nk g lagi ni..

  2. rose --{@ ibuRafiq @}-- October 26, 2010 at 12:21 AM #

    >rm500? mahal gak ehingatkan g sana brg murah..uhuhusedapnye jerukk nak skiiiittt

  3. dilaOHdila October 26, 2010 at 12:30 AM #

    >salam Twah penuh oley oley erktumpang seronok tengok wpun tak dapat rasa (kuikui)

  4. wati October 26, 2010 at 2:45 AM #

    >T tak ikut kali ni eh..?seronok dpt hubby yg pandai membeli,mcm2 yg dibelinya,boleh tahan juga rege barangan disana…

  5. .:nhalilah:. October 26, 2010 at 6:52 AM #

    >cantik la skrit tu kak.. nak jugak.. mmg tengah carik skirt.. nak kaler purple soft..

  6. MaDi October 26, 2010 at 7:20 AM #

    >pandai abe T belikan ole2 utk T especially skirt tuh.. mmg pandai dia pilih.. terliur tgk jeruk ngan kacang2an tuh.. yum yumm mkn depan tv sure tak sedar abis sebekas.. hihihi…

  7. MaDiHaA October 26, 2010 at 7:21 AM #

    >apa daa.. akak punya komen tak sempat nak tulis abis nama & link tertekan publish plak.. hhhihihi…

  8. atty's October 26, 2010 at 8:52 AM #

    >t..beshnya hubby t belikan mcm2 utk t..fm tu comey2..t gambar semua buat ar watermark..tc ye

  9. NiezaMan October 26, 2010 at 8:57 AM #

    >Bestnya Ti dpt mcm2..pandai cik abe shopping ya.

  10. My Putri October 26, 2010 at 11:14 AM #

    >waahhhh..best nnyer dpt souvennir..pandai hubby T tlg beli ..wow..semua tu dah rm500? !!npk xla sampai tu kan ?tp harga brg skang nih da mahal2 …

  11. FarEast October 26, 2010 at 4:06 PM #

    >sovenier!! wah! btol byk tuuu … seronok kan dpt tgk tmpt org?hatyai … hmm, mmg tak pernah kesana lagi …

  12. mysha October 27, 2010 at 8:03 AM #

    >waH beSH hubby akak nih…aKaK sHa Pun Ske BenDa yaNg teMpeK kaT peTi aiS tu… g MeMana meSti beLi sBb Rasa mCM ada Benda nk KenaNg biLa tGk beNda tU kaT peTi Ais hik hikhk…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: