>PRIVATELAH PULOP!

5 Nov

>

Assalamualaikum
Aku dah tukar blog
Daripada umum ke private
Tidak seperti sebelum ini
Kenapa?
Sebab apa buat blog jadik private pulak?
Eh! Tak ada apa
Saja
Rasa selamat sikit kot
Readers yang aku invite
Semua yang aku dah kenal lama
Semua kawan-kawan aku
So
Taklah rasa apa sangat
Taklah bimbang sangat nak
Letak gambar
Tulis
Catat
Atau nak
Taip apa-apa pun
Kan??
Sebab senang kata kita dah kenal lama
Dan aku percayakan korang
Itu yang penting
“,)
Dengan itu
Korang-korang yang bertuah
Aku telah pilih korang
Untuk baca blog aku
Ha!!
Rasa bertuah tak?
Hehehe
Tapi kalau tak baca pun tak pe
Aku ok ajer
Bukan ada cerita best sangat pun
Kan??
Ngeeeeeeeee
:-p
Hari nikan cuti Deepavali
Tak ke mana pun
Anak-anak dah bercuti sejak 2 hari lepas
Bermakna termasuk Sabtu Ahad
Esok lusa
Kami cuti selama 5 hari
Di sekolahnya ramai budak berbangsa India
So, itulah lama dapat cuti
Kami tak berjalan ke mana-mana
Duduk rumah saja sebab
Nak tolong anak-anak
Ulangkaji pelajaran
Budak-budak ada final exam
Hari Isnin ni
081110 – 111110
121110 tu pulak ingat nak ke Melaka
Celebrate wedding anniversary
Aku dan suami
Yang ke 11
Pada tahun ini
Gitulah plannya
Insya Allah
Ada rezeki ke Melakalah kami
Last g Melaka
Bulan 9 baru ni
🙂
Kat bawah ni
Gambar tadi
Ni masa lunch
Tak masak
Beli lauk kat kedai je
En. Hubby masak nasi
Hehehe..
Aku?
Dok pantau anak-anak buat latihan
Ecececece……..

Sebelah malam
Dinner di Tawan Tom Yam
Untuk kesekian kalinya
Pekena Ikan Bakar
Yummy!!
Nanti nak g Melaka
Nak carik Ikan Bakar lagi
Phewwww!!
Kat sanalah lagi mewah rasa Ikan Bakarnya!!
Ikan Bakar asli tu
Yang power sekali
Sudah tentu Ikan Bakar di Melaka!!
:-O

Anak-anak macam biasa order
Air Anggur Blended
Manakala
B Air Jus Nanas
Dan T lak Air Jus Tembikai

Ikan Siakap Bakar

Jugak kami order
Kerabu Daging
Tom Yam Campur
Sayur Kangkung Belacan
Telur Dadar
Ulam Timun dan Sambal Belacan

Kenyang
Erk!
Alhamdulillah
🙂

“tq pada yang sudi baca blog t yang tidak seberapanya ini ye?
t amat-amat menghargainya dan sangat-sangat berterima kasih untuk itu”

3 Responses to “>PRIVATELAH PULOP!”

  1. A.I November 6, 2010 at 6:26 AM #

    >maceh T..kalau x, kelaparan la aku x masok blog kau ni. tiap kali aku masok sni musti kenyang. hahaha…tgk gmbr2 makanan pon jadik la ;Plebiu lalink!

  2. Ruziawati Bukhari November 6, 2010 at 12:13 PM #

    >lap u too kak!! mwah!!

  3. Shima Md. Zahar November 7, 2010 at 11:28 PM #

    >hikhikhikhik…makcik sungguh terharu.. memula bukak link T nie tetiba private.. cekalkan hati jugak… taip nama dgn password.. sekali.. DONE.. thank you beb… saya setiap hari mesti click blog T.. nak tengok apa aktiviti T.. seronok tau…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: