>BUKIT GAMBANG RESORT CITY

15 Nov

>

Assalamualaikum
Destinasi seterusnya
141110
Kami ke
Bukit Gambang Resort City
First time datang sini
Dulu pernah masukla sekali
Tapi masuk lalu gitu aje
Tengok tempat macammana
Ni baru masuk dan tidur
Jom tengok bilik
Apartment 2 bilik
Ni bilik anak-anak T

Ni lak
Master Bedroom
Bilik T dan Mr. Hubby


Ruang tamunya
Lebih daripada okeyla ni
Kami pun 4 orang saja
“,)


Siap tapau nasi terus tadi di Kuantan
Jugak singgah ke Terus Maju
Beli barang-barang makanan pulak

Siap Solat Jamak bagai
Kami ke Water Park pulak
Tak sabar dah masa ni tau!
Ngeeeeeee

Ok!
Let’s rock bebeh!!
T je main-main ngan anak-anak
Mr. Hubby tukang ambik gambar-gambar kami
Oh! Seronotnya!!
Gagagaga

Budak-budak inilah yang paling happy sekali!


Syiok!
Hilang penat daki tangga yang tinggi tu
Untuk naik main slide ni semua
Yehaaaaa!!



Yang ini paling tinggi
Dan yang paling best
Nasib baek anak-anak
Tak takut main semua ni
Bagusla anak-anak Ummi nie!

Sambung mandi lagi

Oh! Sini best!!
Enjoy sangat!


Keluar dari Water Park pukul 6 petang
Kami balik ke resort untuk mandi-mandi lagi
Di kolam di resort pulak
Memang seronok dan enjoy sangat!
Mak happy betul tau!
“,)

Mr. Hubby dok melayan anak-anak
Memasing mata merah pun tak nak naik-naik lagi


Sebelah malam pulak
Kami turun ke bawah
Ada fun fair
Kat area resort
Seronok dok naik
Crazy Bus tu
Siot giler!!
Hilang perut aku sekejap!

Till then, jumpa lagi ^___^

3 Responses to “>BUKIT GAMBANG RESORT CITY”

  1. Cho Zila November 15, 2010 at 3:12 PM #

    >tie… best gak yer tie… tie memang bestler tidur hotel sokmo…cuti sekolahni nak gi mana??

  2. Fizee November 15, 2010 at 11:08 PM #

    >wahhh syoknyer cuti2 swimming2 makan2 bestnyer bestnyer😀

  3. Emy Omar November 16, 2010 at 12:51 AM #

    >Syoknya..anak2 dah besar best dapat naik ride tu semua..saya masa pegi wonderland hari tu banyak yang tak dapat nak naik sebab ada cik Mia dan Erfan..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: