>HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH

14 Dec

>

Assalamualaikum
Seriously!!
Memang tak nak cakap banyak
Membebel lama-lama pun tak guna jugak
Sekarang jugak i tell u
Pegi panggung wayang
Tonton movie ni
Duit keluar memang tak rugi
Dan tunggu saja diri
Dikejutkan dari satu scene
Ke satu scene
Pasti gelak ketawa you ols
Pecah di perut
Jugak pecah di mulut!!
Gamat satu panggung tadi tau!
Enjoy betul menontonnya
Tabik to Mamat Khalid!
Hari ni kami ke KL sebab
B ada meeting
So, dia tinggalkan kami di KLCC
Lepas lunch dengan anak-anak
Di Food Court
(makan Nasi Kandar seperti kebiasaannya)
T bawak diaorang menonton wayang pulak
Selepas Ngangkung
(anak-anak tengok di Melaka dengan my BIL)
Rapunzel 3D, Narnia
Dan hari ini movie ni pulak
HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH
Malam ni kami stay di
Hotel Shah’s Village
Mahkamah PJ kat sebelah ni aje
Hubby ada kes kat sini esok
Lepas habis kes
Balik ke rumah semula
HOME SWEET HOME
night, night
masuk tidur dulu ye?

2 Responses to “>HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH”

  1. Emy Omar December 14, 2010 at 11:51 PM #

    >Semua kata cerita tu best..nak kena tengok jugak la ni..tapi nak kena bawak Erfan & Ez tgk Narnia 3D dulu..sebab hari tu diaorang dah layan Mia dengan Rapunzel kan..

  2. MamaYatie December 16, 2010 at 5:35 AM #

    >tak berpeluang lagi nak tgk wayang..tp bunyi nya semua citer tu mmg best!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: