>SAYANG KE TAK SAYANG?

12 Jan

>Assalamualaikum….

Setelah lama memerap kain-kain yang T beli sebelum ni di Jakel Melaka dan Jakel KL, baru hari ni T berpeluang g hantar jahit.. Pilihan kedai T inilah.. T hantar jahit dengan tukang jahit ni sejak tahun 1998 lagi.. Memang selesa dengan dia.. Kedai dia beroperasi di Plaza Temerloh.


Okey, 26hb. 1 ni baru g amek… Nak pakai untuk kenduri kahwin.. T jahit 3 pasang Baju Kurung Riau, sepasang Baju Kurung Biasa dan jugak 3 helai Blouse.. Tak sabar nak pakai baju baru!!😛

Untuk dinner, T masak Stew Ayam.. Ringkas untuk santapan my kids.. B tak ada g KL.. Tapi kejap lagi dia balikla tu…

6 Responses to “>SAYANG KE TAK SAYANG?”

  1. .:nhalilah:. January 13, 2011 at 4:55 AM #

    >ni pun ada jugak kain yg terperap x hantar ke tailor..

  2. mysha January 13, 2011 at 6:33 AM #

    >SEnANG KAn AkAK BILE adA TAiloR YANG KtE SelEsa bilE dia jaHit baju..

  3. wati January 13, 2011 at 8:40 AM #

    >salam T…lama x masuk sini sejak T private…tu dia sekali hntr berpasang2…

  4. Azueriena Norash January 13, 2011 at 9:01 AM #

    >wahhh masak stew nie mcm mana…k.azue x pernah masak lagi mcm nie…

  5. My Putri January 13, 2011 at 1:08 PM #

    >Salam..T..sb bk T bkk blk blog …cube nak email tuk password tp xdpt jer..Welcome back !!

  6. zAnNa@mAMaBaTriCE January 14, 2011 at 4:45 AM #

    >byknyer sekali kak tie hantar baju ke tailor…ha ha ha..kata org..kat rumah tu pun ada terperap 4 helai lagi kain tak hantar gi tailor….hubby zana dok membising jer..coz' tiap2 bulan sure ada jer berpasang2 baju baru di hantar jahit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: