>NUR 100

21 Jan

>Siapa dah beli Nur yang ke 100? Nur dah makin matang, menarik & punyai isu-isu menarik di dalam setiap keluarannya. Kecil-kecil Cili Padi! Untuk minum petang tadi T cuma buat French Toast. Tengah tunggu Mr. Hubby balik dari KL ni. Dia beli lauk for dinner di Tawan jap lagi. T cuma masak nasi saja. 😀

3 Responses to “>NUR 100”

  1. mysha January 22, 2011 at 2:02 AM #

    >sHa ada nmPk buku nih Kak T kat keDAi buku…meNarik kan deSIgn dier…

  2. .:nhalilah:. January 22, 2011 at 2:51 AM #

    >lama tak beli majalah..

  3. Emy Omar January 22, 2011 at 9:19 AM #

    >Lama dah tak berkempatan nak duduk2 baca majalah huhuhu😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: