>LAKSA SARAWAK

9 Feb

>

Suhana, Kak T dah berjaya masak Laksa Sarawak hari ini. Kak T guna pes yang warna Hijau (Cap Burung Bayan) tu dulu. Bagi jugak untuk family Kak Long Kak T yang rumahnya sebaris dengan rumah Kak T ni. Esok-esok nak buat untuk kawan-kawan kat office Hubby Kak T pulak. Sikit banyak boleh bagi rasa jugak kat diaorang. Mr. Hubby dah makan masa lunch tadi. Dia kata sedap. Anak-anak nak makan petang ni balik dari latihan sukan kat sekolah nanti. Tak tahulah kena dengan selera depa tak nanti. Once again, tq Suhana!

4 Responses to “>LAKSA SARAWAK”

  1. AL Bakr February 9, 2011 at 3:49 PM #

    >salam,laksa tu nampak sedap, banyak taugeh yg saya paling suka.singgah juga,bila ada masahttp://mcburnkgkitchen.blogspot.com

  2. illa February 10, 2011 at 1:12 AM #

    >kak tiiiiiii sedapnya…saya dulu p sarawak pon blk bwk pes tu..time raya masak..best kan :)best nyer rasa nk terbang p kuching mkn laksa sarawak n mee kolok!

  3. rose --{@ ibuRafiq @}-- February 10, 2011 at 7:10 AM #

    >kak tie..sedapnyeee

  4. fiziskandarz February 10, 2011 at 12:41 PM #

    >wahhh nampak menareknyer laksa itu meleleh air liur huhu😀 hope kak t and family had a good holiday for th past week!😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: