>BUAH TANGAN

11 Feb

>


Suka hati! Dapat FM sebagai hadiah! Zu! Tqvm! Selalu ingat ke Kak T!😀 Disebabkan FM dekat peti dah penuh, so T simpan dulu dalam sebuah bekas. Ingat nak beli board & tampal semua koleksi FM kat dapur. Bila nak buat entahlah ye? Suka sangat tangguh-tangguhkan sesuatu kerja. Em, malam tadi dinner makan Pizza Hut saja. Dok layan Lost6 episode kedua @701. 1st episode last Wednesday. Nasib baik tengok tv hari Rabu tu & tengok ada Lost6. Season Finale. T ikuti cerita ni sejak 1st season lagi. Sambil tengok tv sambil tersenyum-senyum. Suke!

3 Responses to “>BUAH TANGAN”

  1. MamaYatie February 11, 2011 at 8:18 AM #

    >bestnya dpt hadiah dr jauh..byk koleksi ti..saya br bbrp ketul hehe

  2. zAnNa@mAMaBaTriCE February 11, 2011 at 8:22 AM #

    >banyakkkkknyer collection FM kak tie..sampai dah penuh dah yerk…haah kak…mlm tadi tengok status fb akak…terus layan lost…he hehe

  3. Bibu February 16, 2011 at 1:36 AM #

    >dah byk kumpul fm ye!ape kata compile dlm satu glass frame besor hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: