>JOM JOG!

18 Feb

>



Hari ni masuk hari ke tiga T g jog dengan seorang kawan @Taman Awam Kubang Gajah, Temerloh. Start 7.30 am & pukul 9.00 am dah balik ke rumah. T tak pergi ke gym dah. Try cara ni pulak. Sakit betis ni, ada sesape bleh tolong urut tak? :-p

8 Responses to “>JOM JOG!”

  1. ☆ lieya latif ☆ February 18, 2011 at 3:12 AM #

    >rajin kak t….lieya lepas bersalin ni rajin2 kan diri jogging sambil tolak stroller baby….nak slim balik huhuhuhu

  2. Cho Zila February 18, 2011 at 3:32 AM #

    >akak memang teruja kalau baca entry jog.. diet22ni.. akakni bilaler nak startnyerkan… akak akan merajinkan diri.. mesti badang dah tak berbentuk dah ni…

  3. .:nhalilah:. February 18, 2011 at 3:35 AM #

    >rajin ko kak…. kite dah berzaman tak jogging..

  4. illa February 18, 2011 at 3:58 AM #

    >takpe kak ti awal2 sakit betis ..pas seminggu tu nanti best dah la.. saya ni pi gym seminggu, seminggu pastu cuti makan best2.. ni nk sambung blk punya la lemakkkk padahal gym kt opis ni free je pon!

  5. MAYA February 18, 2011 at 5:03 AM #

    >rajinnya kak tie.. saya pon dah lama tak jog.. kawasan jog tu menarik..sejuk je mata

  6. yatie_sams February 18, 2011 at 8:43 AM #

    >wahai tie,yatie sarankan pakailah premium beautiful…kompem leh turun berat tie nanti.yatie da pakai sebulan lebih,turun 4kilo…hehehe…klu nk info lanjut,just call me 0199774302

  7. wati February 18, 2011 at 9:15 AM #

    >rajin sunggoh T,usaha tangga kejayaan…

  8. Emy Omar February 18, 2011 at 9:35 AM #

    >rajin…rajin..saya kalau weekend lan ajak jogging saya selalunya akan jadi tukang jaga air je huhu😀 cantik la view yang ada teratai tu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: