>PASAR MALAM

21 Feb

>
Setiap kali ada Pasar Malam kat perumahan T ni, Mr. Hubby tak lupa belikan ini untuk T. T jarang g Pasar Malam kat sini. Boleh kira dengan jari je berapa kali g Pasar Malam. Jugak B mesti belikan Kebab Daging. Hari ni T tertarik tengok plastik panjang gini. Dia letak air Coconut Shake jugak Potato + Mayo + Sos Cili ni. Terus ambik hp ambik gambar! Poyo ah!

4 Responses to “>PASAR MALAM”

  1. Emy Omar February 21, 2011 at 3:48 PM #

    >nak..nak potato spring sedap.

  2. FarEast February 21, 2011 at 9:19 PM #

    >poyo pun poyo la … janji sedap kan😉 hehe

  3. Zana_MamaBatrice February 22, 2011 at 1:08 AM #

    >uish…sedapnya coconut shake kak…tu spring potato kan kak..sedap tak?kat pasar malam kluang pun ada gark jual..tp tak pernah terlintas nak try ler plak…bila tengok kak tie beli nie….cam nak beli plak…poyo tak poyo ler kak..zana pun lebih kurang akak jer..sampai hubby tegur…asyik ambil gambar jer

  4. Cho Zila February 22, 2011 at 7:38 AM #

    >salam..biasaler tu tak poyoler ramai yang gitu sekarangni..sedapnyer coconut shake… kat mana nak carini…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: