>3 ITU MAC!

2 Mar

>
Macam biasa setiap bulan, semua majalah ni wajib dibeli. MW tu memang T akan beli setiap minggu. Tapi taklah baca habis on the spot. Ni baru nak habiskan baca majalah-majalah bulan lepas. Masa tak cukup nak membaca ni semua. Kena pandai agih-agih masa. Barulah khatam majalah ni semua!😀

4 Responses to “>3 ITU MAC!”

  1. Emy Omar March 2, 2011 at 12:29 PM #

    >dah lama x dapat baca magazine..😦 weekend ni nak jalan2 cari novel la..rehatkan minda

  2. rose --{@ ibuRafiq @}-- March 3, 2011 at 12:53 AM #

    >waa byknyesy ni..pa & ma pon susah nak khatamade hero kecik suke ngaco..sebuk nak belek2 sambil mulut cakap.."ebi..ebi.."ehehhe dia nmpk gambor bb..:-)

  3. wati March 3, 2011 at 5:50 AM #

    >T rajin membaca..tentu rumah T dah mcm library penuh dgn segala mcm magazines hehe..

  4. atty's March 3, 2011 at 8:14 AM #

    >kty lama dah x beli majalah ..dok baca novel..itu pun pinjam kt library..lama dah kty tak masuk blog tie nie..tie dah selim..ni semangat kty nak selim gak nie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: