>FROM US & KOREA WITH LOVE

23 Mar

>Assalamualaikum…

Dari Selayang, kami gerak ke Sg. Rambai, Melaka pula. Ke rumah Abang Ipar dan Biras T. Sampai-sampai je ada tukang urut kat rumah dia. Sebenarnya, T dah biasa berurut dengan kakak ni tiap kali T ke Sg. Rambai. So apa lagi, T pun berurut samalah. Berurut satu badan kita taw! Sangat-sangat best dan terasa lega. Nak-nak part dia pusing kepala kita sampai berbunyi “krak, kruk” tu. Ha! Memang terasa lega dan badan “ringan” semacam. ๐Ÿ™‚

T ada order barang dari Abang Biras yang tinggal di California. Dia dah nak balik so hari tu dia ada tanya nak order barang atau tak? T adalah order beberapa barang dan semuanya ada di dalam kotak di bawah. Apa isi di dalamnya ye? ๐Ÿ˜€


Inilah dia. Minyak Wangi Estee Lauder Pure White Linen. Ada berus Estee Lauder. Ada T-Shirt Tommy Hilfiger. Ada Fridge Magnet dan jugak……..

Coach Coach Hota Hai….
Okey. My new handbag. Cantik tak? T pilih kat web Coach dan tunjuk contoh gambar handbag pada Abang Biras. T bagi 5 pilihan. Dan ini menjadi pilihan pertama T. Alhamdulillah. Merasa memakai handbag Coach. Tq to my Darling. Semua ni adalah hadiah darinya. Sayang you ketat-ketat ah B!


Parfume Pure White Linen Estee Lauder. Wangi!


Ini pulak anak sedara T bagi masa T di Selayang tadi. Baru-baru ni dia ke Korea. Tapi dah balik semula sambung belajar di UNISA, Adelaide. Adiknya yang berikan kepada T tadi. Tq so much Jah! Ingat Jah ke Auntie!


Dinner malam ni yang Biras sediakan. Sup Ayam. Ikan Kembung Asam Pedas. Udang Celup Tepung. Sambal Kicap. Sambal Belacan. Budu. Timun Batang. Alhamdulillah. Syukur.

Advertisements

2 Responses to “>FROM US & KOREA WITH LOVE”

  1. rose --{@ ibuRafiq @}-- March 23, 2011 at 7:07 AM #

    >waa koc koc hota heiii eheheh.cantik..pinky gitukak, tak pernah try bau lagi perfum EL yg tu..nnti nak try ar bausbb sy ade EL yg intense tu je..wanggiii

  2. :: LadyVerde + Mr.Doc :: March 23, 2011 at 1:06 PM #

    >auwwwwwwwwww…so sweet ur hubby!n that bag sgt cute ok! pink colour lagi ;D very girlish ok ;D suits u babe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: