>FROM US & KOREA WITH LOVE

23 Mar

>Assalamualaikum…

Dari Selayang, kami gerak ke Sg. Rambai, Melaka pula. Ke rumah Abang Ipar dan Biras T. Sampai-sampai je ada tukang urut kat rumah dia. Sebenarnya, T dah biasa berurut dengan kakak ni tiap kali T ke Sg. Rambai. So apa lagi, T pun berurut samalah. Berurut satu badan kita taw! Sangat-sangat best dan terasa lega. Nak-nak part dia pusing kepala kita sampai berbunyi “krak, kruk” tu. Ha! Memang terasa lega dan badan “ringan” semacam.๐Ÿ™‚

T ada order barang dari Abang Biras yang tinggal di California. Dia dah nak balik so hari tu dia ada tanya nak order barang atau tak? T adalah order beberapa barang dan semuanya ada di dalam kotak di bawah. Apa isi di dalamnya ye?๐Ÿ˜€


Inilah dia. Minyak Wangi Estee Lauder Pure White Linen. Ada berus Estee Lauder. Ada T-Shirt Tommy Hilfiger. Ada Fridge Magnet dan jugak……..

Coach Coach Hota Hai….
Okey. My new handbag. Cantik tak? T pilih kat web Coach dan tunjuk contoh gambar handbag pada Abang Biras. T bagi 5 pilihan. Dan ini menjadi pilihan pertama T. Alhamdulillah. Merasa memakai handbag Coach. Tq to my Darling. Semua ni adalah hadiah darinya. Sayang you ketat-ketat ah B!


Parfume Pure White Linen Estee Lauder. Wangi!


Ini pulak anak sedara T bagi masa T di Selayang tadi. Baru-baru ni dia ke Korea. Tapi dah balik semula sambung belajar di UNISA, Adelaide. Adiknya yang berikan kepada T tadi. Tq so much Jah! Ingat Jah ke Auntie!


Dinner malam ni yang Biras sediakan. Sup Ayam. Ikan Kembung Asam Pedas. Udang Celup Tepung. Sambal Kicap. Sambal Belacan. Budu. Timun Batang. Alhamdulillah. Syukur.

2 Responses to “>FROM US & KOREA WITH LOVE”

  1. rose --{@ ibuRafiq @}-- March 23, 2011 at 7:07 AM #

    >waa koc koc hota heiii eheheh.cantik..pinky gitukak, tak pernah try bau lagi perfum EL yg tu..nnti nak try ar bausbb sy ade EL yg intense tu je..wanggiii

  2. :: LadyVerde + Mr.Doc :: March 23, 2011 at 1:06 PM #

    >auwwwwwwwwww…so sweet ur hubby!n that bag sgt cute ok! pink colour lagi ;D very girlish ok ;D suits u babe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: