>DUNKIN DONUTS

5 Apr

>


020411, Otw balik dari Subang (rumah my sil) & otw balik ke Kuala Krau (rumah my parent), kami singgah makan di sini. DD Gombak. Pekena Kopi Ais jugak Tuna Croissant. Sedap. Cuma Nur saja yang makan Donut. T tak makan dah DD ni sebab T lagi prefer Big Apple Donuts. Lagi lembut, gebu & sedap. Beli jugak Donut untuk dibuat buah tangan untuk family di kampung.

3 Responses to “>DUNKIN DONUTS”

  1. Azueriena Norash April 6, 2011 at 1:28 AM #

    >dulu-duluuu…donut nie kak azue minat jugak…..skrg prefer jco or big apple….tapi kak azue suker chicken mayo…sedapp giler yumm…yummmm

  2. ☆ lieya latif ☆ April 6, 2011 at 3:41 AM #

    >meriahynye kak t oiii ngan donut…..sodap2…..lieya kalo kat dunkin donuts ni suke sandwich die yg mcm2 tu…donut tetap pi cari big apple heheheeh

  3. Ladfe Amir April 6, 2011 at 9:06 AM #

    >samalah.. lbh suka Big Apple lbh2 lagi ianya ada byk coklat sbb anak sulung suka makan perasa coklat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: