>TUNAS MANJA

22 Apr

>Assalamualaikum…

Semalam (210411) ada grand opening TUNAS MANJA di Temerloh. T pergi bawak Kak Long dan jugak my mom. Sampai dalam pukul 10.00 pagi dan dapat parking di belakang bangunan TM ni. Dia bukak pukul 9.00 pagi. Orang punyalah ramai. Tu payah cakaplah. Semua teruja nak datang ke sini (termasuklah tuan punya belog ini) :-* Mula-mula masuk T buat Kad Point TM dulu. Bayar RM20 seumur hidup (panjang ke jangka hayat hidup aku?) Sempatlah jugak ambik gambar dalam TM ni buat tatapan mata pembaca blog ini (memang hp di tangan cepat-cepat nak snap gambar) :-* Tempat ni memang besar, luas dan susunan barang amatlah teratur sekali. Food Court pun ada so sapa-sapa berhajat nak ajak I dating ke makan ke, jumpa ke apa, just give me a call ya?ğŸ˜Ž


My mom dan Kak Long


Maskot bagi belon!


Ah! Tak sudah-sudah! Next picture please…


Hokey, setelah 2 jam memilih barang, sekarang masa untuk membayar. Untuk dalam troli tu T kena dalam RM199++.


Kak Long pulak bayar barang kena dalam RM220++. Itu kami. Yang lain datang berderu-deru tu lagi banyak yang depa soping. Memang ko buleh buat duitla kat sini TM!


Tak sempat makan di Food Court dia. Lain kali baru nak g singgah makan. Ni kami lunch kat Restoran Ima, depan Balai Polis Temerloh.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: