MOMMY DEAREST

10 May

 Assalamualaikum…

Petang tadi Mr. Hubby ajak g makan kat Pizza Hut. I okeyla ajekan? Kena dengar cakap suami. Tak baek tak dengar cakap suami. Haha.. Tu dia! Poyonyelahkan? :-p So lepas ambik anak-anak di sekolah, kami pergi makan di Pizza Hut. Ada Pizza berbentuk hati dan kami order Mommy Dearest untuk makan tadi. Juga order makanan yang lain jugak. Yummy! Dah lama tak pekena makan di Pizza Hut. Tak pe, jangan risau, makan Pizza makan Pizza gak, esok kita balas dengan berjogging yer? So, ini dah menjadi dinner kami untuk hari ini. Kenyang dah dan tak perlu makan nasi lagi. Bila tengok gambar-gambar ni ada peluang Nur jadik model Pizza Hut tak? Hehehe..

Semalam dapat surat ni. Sekolah mintak kebenaran kami untuk membenarkan Nur menyertai Pertandingan Action Song Peringkat Negeri Pahang pada 13052011-15052011 nanti. Okey dah isikan pun borangnya tadi dan Nur akan berikan kepada gurunya esok. Kami pun may be nak ke Pekan jugak. Cari hotel kat sana dan pergi ke tempat Nur bertanding ni. Kalau dapat tengok dia buat persembahan pun bagus jugak ni. Good Luck my dear Nur! Menang kalah Ummi tak kisah. Janji anak Ummi dah mencuba.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: