KAU RASA APA YANG AKU RASA?

12 May

Apa yang aku rasa sekarang?

Entah

Aku pun tak pasti

Apa yang sedang aku rasa agaknya sekarang?

 

Cherita 1

 

Aku keseorangan di rumah

Sedang menunggu rancangan American Idol 10

Jugak  menunggukan Mr. Hubby pulang  dari office

Bersama si anak bujang

Dan jugak si anak dara aku tu

Em, esok

Nur akan ke Pekan

Mengikuti rombongan sekolah untuk Festival Bahasa Inggeris di sana

Berkemungkinan kami pun akan turut serta ke sana

Untuk sama-sama menonton persembahan Action Song

Daripada Nur & The Geng

Good luck buat mereka yang bertanding esok

Peringkat Negeri Pahang ni

Kalau menang boleh pergi

Ke Peringkat Kebangsaan pulak

Insya Allah

 

Cherita 2

 

Tadi dah pergi jenguk ke blog kawan-kawan

Tapi ada masalah pulak tak boleh tinggalkan komen

Tunggu malam ni atau esoklah pulak ye?

Bukan apa

Di samping menziarahi bloggers

Bertanya khabar berita

Ambik tahu hal terkini mereka

Nak war-warkan jugak my new site ni

Kita boleh sambung

borak-borak

bercherita dan

berchakap-chakap pula di sini

Hem..

 

Cherita 3

 

Hari ni tak pergi jogging

Keadaan berjerebulah pulak sehari dua ni

So, duduk di rumah sajalah

Tak boleh banyak sangat buat aktiviti di luar

Takut memudaratkan pulak nanti

Sebelum terkena

Baik ambik langkah pencegahannya dahulu

Nur tu pun dah serak-serak suaranya

Badan macam nak demam dah

Dah hari-hari pergi sekolah berlatih menyanyi

Esok lusa pertandingan nak bermula dah

Risau jugak ni..

 

Cherita 4

 

Okey,

Suami dan anak-anak dah balik tu

Stop berchakap membebel dahulu

Esok lusa sambung lagi..

 

DAH!!

2 Responses to “KAU RASA APA YANG AKU RASA?”

  1. leen May 13, 2011 at 9:26 AM #

    wah tie… dah ada rumah baru yer… cari angin baru ke… yg lama stil menten ke cemana.. sy dah lama balik la cuma malas nak hapdet blog… hahhahaha…

    • wati yusof May 13, 2011 at 3:58 PM #

      yang lama nanti t bgth kemudian.. tp so far maintain kat sini dulu.. tq dear..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: