SELAMAT MENGANDUNG!

16 Jun

Assalamualaikum…

14062011

Anak dara T, Nur buatkan kad ni untuk T masa dia balik dari sekolah. Masa tu T tengah dok masak kat dapur. Dia buat lepas mandi dan bersolat Zohor. T tanya dia, “buat apa tu? kerja sekolah ke main-main?”, dia senyum dan diam saja. Dan bila T tengah hidangkan makanan, dia bagi kad ni pada T. Terharu T tatkala menerima dan membacanya. Amboi anak Ummi! Terima Kasih sayang! Mari T share ngan korang, kad buatan anak dara T ni.

Ini breakfast  T dan Mr. Hubby. Nasi Lemak Sambal Kerang. T makan Nasi Lemak Sambal Kerang ni sudah 3 hari berturut-turut. Iaitu pada 14-16062011. Sambal Kerang bagus buat penambah darah. Hari Selasa dan Hari Rabu rasa nasinya sedap tapi hari ini, 16062011, rasa nasinya dah rasa tak sedap. Makan pun tak habis tadi. Ratah Sambal Kerang saja. Esok tak beli dah kot.

Ini pulak lunch merangkap dinner T. Lunch pun dah dekat pukul 3.12 petang. Menu Ayam Masak Kicap, Sayur Kobis + Cendawan Goreng, Ikan Kembung Goreng dan Air Lemonade. Alhamdulillah.

LOVE, LOVE, LOVE YOU!

2 Responses to “SELAMAT MENGANDUNG!”

  1. ct azlina June 16, 2011 at 9:07 PM #

    Ya Allah so sweet nya T..bertuah u sebab ada anak2 yg sangat2 sayang kan u…dan juga suami yg sangat cintakan u…u memang seorang wanita yg bertuah..tak semua wanita dapat memiliki seperti mana u miliki sekarang..bersyukur la…i tumpang gembira untuk u dear🙂

    • wati yusof June 20, 2011 at 6:39 PM #

      ct.. tq so much my dear.. biasa je tu ct.. ct pun akan merasainya 1 hari nanti. t doakan kebahagiaan u pula my dear!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: